Τα αρώματα του ούζου, του γλυκάνισου, του μούστου, της βανίλιας, της κανέλας, του φρέσκου βουτύρου, της σοκολάτας, από όλων των ειδών τα φρεσκοψημένα κουλουράκια αλλά και το μαχλέπι, το πορτοκάλι και η μαστίχα του πιο σπιτικού τσουρεκιού του νησιού κατακλύζουν κάθε πρωί την περιοχή γύρω από το μικρό παραδοσιακό αρτοποιείο και καθιστούν δύσκολο στους ντόπιούς αλλά και στους επισκέπτες του νησιού να αντισταθούν.
Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και τα αγνά υλικά σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές συνταγές 120 χρόνων κάνουν τα αρτοσκευάσματα και τα παραδοσιακά κεφαλλονίτικα εδέσματα του Σέσουλα μοναδικά.
Ο Σέσουλας θα παραμένει πάντα αγαπημένη, οικογενειακή υπόθεση….
Κάθε μέρα, όπως και τότε που πρωτοξεκίνησε, με αγάπη και μεράκι και πάντα με αμείωτο σεβασμό στον πελάτη το μικρό παραδοσιακό εργαστήριο δημιουργεί χειροποίητα, απολαυστικά κεφαλλονίτικα παραδοσιακά γλυκά αποφεύγοντας τη βιομηχανοποίηση τους στην προσπάθεια του να διατηρήσει αναλλοίωτη την ποιότητα και την παράδοση των εδεσμάτων του.
Όνειρο τους….να αποτελέσουν έμπνευση για τα παιδιά τους, ώστε να συνεχίσουν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους και να γίνουν και εκείνα με τη σειρά τους η επόμενη γενιά Σέσουλα.
Μερικά από τα προϊόντα:
- Μάντολα
- Μάντολα μελιού
- Παστοκύδωνο
- Παστέλι
- Μαντολάτο
- Μπαρμπουλέ
- Αμυγδαλωτό
- Τσουρέκι