Στην είσοδο του αμπελώνα βρίσκεται το οινοποιείο. Ολοκληρώθηκε το 2004 και καλύπτει, χωρισμένο σε τρία επίπεδα, συνολική επιφάνεια 400 m2 τετραγωνικά μέτρα.
Το μεγαλύτερο μέρος το καταλαμβάνει η αίθουσα των δεξαμενών. Μια πληθώρα δεξαμενών, διαφορετικών μεγεθών, όλων ψυχόμενων καθώς και μερικές βοηθητικές παρέχουν τη δυνατότητα να είναι τα κρασιά, πάντα τακτοποιημένα, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, αλλά και χωριστά, ανάλογα με την ποικιλία και το αμπελοτεμάχιο.
Πάνω από το υπόγειο κελάρι, βρίσκεται ο χώρος υποδοχής επισκεπτών.
Γύρω από τη μπάρα και τα τραπέζια που βρίσκονται εδώ, μαζεύονται εκατοντάδεςεπισκέπτες κάθε χρόνο, αφού τόσο το καλαίσθητο οινοποιείο, όσο και τα φημισμένα του κρασιά, αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης.
Ιδιαίτερα σημαντικός χώρος είναι και το κελάρι ωρίμασης με τα βαρέλια, στο υπόγειο. Εδώ χτυπά η καρδιά του οινοποιείου, αφού το Syrah και το λιαστό, δύο από τα πιο εμβληματικά κρασιά του οινοποιού ωριμάζουν σε αυτό το χώρο για περισσότερο από δώδεκα μήνες.